Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, dışarıdan esaslamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut değişik bir acil durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak bileğildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Fakat, yangın bapsı vandözları arasında yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, amelî fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Panik kolu olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, panik koluna ehil olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve kolayca bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanların evgin durumlarda emin bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas acil gestalt çabucak bapnın olası olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve iyi bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 zümre yegâne kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Birkötü şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve birey eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çtuzakışmasına imkân esenlar. Yangın bapları genellikle otomatik olarak kapanan ve ürkü barı kabil evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın kapısı yangın veya herhangi bir evgin boyut takkadak insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini katkısızlar. Hassaten bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine yük olabilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya aksiyonleri sebebiyle kapılar ziyan görmez.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en mutabık hediye politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu perese hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

Report this wiki page